IH Oxford’da yaz kampı- St Edwards School
Yaş: 12 – 17 yaş
Tarih: 4 Temmuz (2,3,4,6 hafta), 18 Temmuz (2,4 hafta) , 25 Temmuz (3 hafta), 1 Ağustos (2 hafta) Okula girişler Çarşamba günü, çıkışlar Salı günüdür.
English Active: Haftada 15 saat genel İngilizce eğitiminin ardından öğrenciler haftada 6 saat aktivite dersleri alırlar. Bu aktivitelerden birini seçelerler: Futbol , golf, tenis,basketbol, drama, dijital fotoğrafçılık ve dans.
English Plus : Haftada 15 saat genel İngilizce eğitiminin ardından öğrenciler haftada 6 saat konuşma ve anlama yeteneğini arttırıcı İngilizce dersler yaparlar.
Bu derslerin yanı sıra her gün sosyal aktiviteler düzenlenir ve her hafta 1 tam gün 2 yarım gün çevre gezileri yaparlar. Örnek geziler: Londra, Oxford etc. Her akşam kültürel ve sanatsal aktiviteler, spor karşılaşmaları etc.
Konaklama : St Edwards Kampüsü içinde okul yurdunda konaklama. Öğrenciler 2,3,4 kişilik odalarda kalırlar. Banyo paylaşırlar. Her evde supervisor bulunmaktadır.
Ücret: 900 GBP / hafta Okul + Konaklama + Yemek + Sigorta + karşılama
Tek başına uçakla gelen öğrencilerden tek yön 50 GBP ek ücret alınır. Saat 10:00 – 19:00 arasında olmayan uçaklarda ekstra ücret alınır.
Ayrıntılı bilgi ve kayıt için lütfen Firenze Yurtdışı Eğitim ile iletişim kurunuz. Danışmanlık hizmeti ücretsizdir.Okul ve yurt fotoğraflarını görmek ve Türk öğrencilerin deneyimlerini öğrenmek için lütfen bizi arayınız.